WooCommerce webbyrå i Göteborg

Snabb, säker och sökmotoroptimerad WordPress
Söker du efter en webbyrå som jobbar med WooCommerce? WooCommerce är enligt oss den bästa e-handelslösningen för mindre företag just nu och långt framöver. Det bästa med att anlita oss är att du får en säker, snabb och sökmotoroptimerad e-butik på köpet. Problemfri e-handel som gör att du kan ägna dig åt dina produkter, tjänster och kunder! Vi finns i Mölndal, strax söder om Göteborg. Läs gärna mer om varför vår lösning är bäst, eller läs mer om WooCommerce!

Det här får ni i vårt WooCommerce-paket

Snabb, säker och sökmotoroptimerad WordPress
Hovra över markörerna i bilden på vår exempelbutik "Lilla Saga" för mer information om varje element. Det här är ett urval av de fördelar ni får genom att anlita Designera som er webbyrå för WooCommerce. Klicka gärna vidare i länkarna för mer information. Tveka inte att höra av er om ni har några särskilda önskemål.

En design anpassad helt till ert varumärke, med många möjligheter att anpassa utseendet på hemsidan precis som ni vill ha det. WordPress är modulärt och både billigt och enkelt att specialanpassa. Läs mer om egenskaperna hos WordPress.

1 of 9

Låt besökaren söka produkter från sidhuvudet. Här finns det möjlighet att få sökresultatet i realtid med bilder, pris, kategori eller annan information utan att besökaren lämnar sidan. Besök demobutiken för att testa denna och andra funktioner.

2 of 9

Skarpa och proffsiga produktbilder är avgörande för många vid valet att köpa en produkt eller lämna butiken. Låt besökaren zooma in på detaljerna eller skifta produktbild vid hovring. Behöver ni hjälp med produktbilder kan vi ta dem direkt i vår egna studio!

3 of 9

Sökmotoroptimering som standard. Vi vet vad som krävs för att komma högt i sökresultaten. Vi designar aldrig något eller ger rekommendationer som strider mot bästa praxis inom SEO. Läs mer om vår sökmotoroptimering för WordPress.

4 of 9

Säkerhet är inget tillval. En säker kassa och kryptering med https är självklarheter hos oss. Vi jobbar förebyggande och kontinuerligt med säkerheten på hela webbsajten.

Det är enkelt att integrera alla slags betallösningar och även affärssystem i WooCommerce.

Läs mer om vårt arbete med säkerhet i WordPress.

5 of 9

Intelligent chatt-bot med AI-teknologi eller personlig chatt som erbjuder assistans åt era kunder kan öka försäljning och förbättrar er kundservice.

Läs mer om våra lösningar för artificiell intelligens i WordPress.

6 of 9

Responsiv design och blixtsnabba laddningstider hjälper till att förbättra rankingen i sökmotorerna, och ger en bra upplevelse för era kunder.

Läs mer om vår prestandaoptimering.

7 of 9

WordPress är en bloggplattform i grunden. Att blogga är ett utomordentligt sätt att marknadsföra era produkter och bygga en berättelse kring ert varumärke och era produkter.

8 of 9

Menyn för att filtrera produkter är dold i en sidopanel som skjuts ut med ett klick, vilket gör att filtreringen inte blir ett störande moment vid bläddring.

9 of 9

Vi finns i Mölndal, strax söder om Göteborg

Snabb, säker och sökmotoroptimerad WordPress
Vårt kontor och fotostudio ligger vid forsen i den vackra stadsdelen Kvarnbyn i Mölndal. Det tar bara 15 minuter att ta sig dit från Göteborg C. Hör gärna av dig om du vill komma och besöka oss. Vi tar endast bokade besök, eftersom vi inte alltid är på plats i studion.

Besök oss

Mejla oss så bestämmer vi en tid för ett besök i vackra Kvarnbyn, så tar vi en kopp kaffe och pratar om lösningar.

Kontakta oss

Du kan också skicka e-post direkt till oss. Det kan ju vara bra om du behöver bifoga ett dokument eller en bild.