Om Designera Hosting

Snabb, säker och sökmotoroptimerad WordPress
Det började med att vi startade en fotostudio och designbyrå i den gamla strumpfabriken i Kvarnbyn i Mölndal, strax söder om Göteborg.
Företaget kallade vi Designera.

September 2017

Tanken var inte att jobba med webbsidor åt våra kunder från början. När vi surfade runt på nätet på olika lokala företag såg vi en stor brist i bildinnehåll på många webbsidor. Inte bara det, men där såg vi det största behovet och vi ville inte ta oss vatten över huvudet genom att vara för breda i vårt tjänsteutbud.

September 2017

Oktober 2017

Med bakgrund inom webbutveckling skapade vi givetvis vår egen webbsajt designera.se och hostade den själva, och man vill ju göra det så bra som möjligt med en liten budget. Det arbetet ledde fram till att vi kom fram till en nära inpå optimal lösning för ett litet eller medelstort företags webbsida.

Oktober 2017

Januari 2018

När vi började jobba med kunder började vi inse att de inte bara har ett behov av bra bilder till sina webbsidor. Det fanns ett enormt stort behov av förbättring av de lite bortglömda men ack så viktiga aspekterna av webbutveckling; prestanda, säkerhet och sökmotoroptimering.

Januari 2018

April 2018

Vi märkte att många webbyråer lägger allt krut på visuell design, men sällan tar dessa områden seriöst. Det blev väldigt tydligt när vi jämförde vår egen sajt med andra. ”Varför betalar företag så mycket pengar för så dålig kvalité?” var frågan vi ställde oss. ”För att de inte har teknisk kunskap, och för att visuell design är enkelt att sälja”, blev slutsatsen. Men vi vill inte riktigt att det ska funka så. Inte för våra kunder.

April 2018

Augusti 2018

Så vi utökade vår verksamhet och skapade webbyrån Designera Hosting.

Webbadministration Designera hosting om oss

Augusti 2018

Vi investerar även i fattigdomsbekämpning hälsa utbildning jämlikhetsarbete grön energi ekonomisk utveckling innovation klimatåtgärder i låginkomstländer!

Vi som driver Designera är sociala entreprenörer som tycker att det är självklart att ta ansvar för en hållbar utveckling i världen. Vi investerar därför en del av våra intäkter i projekt som bidrar till att uppfylla FN:s 17 mål för hållbar utveckling. Eftersom vi är ett litet företag med begränsad budget har vi valt att inte skänka pengar till traditionell välgörenhet. Istället investerar vi i mikrolån eller andra former av investeringar där samma pengar kan användas om och om igen i nya projekt. Vi har valt projekt med inga eller få mellanhänder, där en stor del av investeringen verkligen kommer till nytta. Vi tror att det är det effektivaste sättet för oss att bidra på lång sikt. Genom att anlita oss gör även du automatiskt en insats för en hållbar värld!

De här projekten investerar vi i för tillfället

De här projekten bidrar tillsammans till följande hållbarhetsmål

1. fattigdomsbekämpning
3. hälsa sdg
8. Ekonomisk tillväxt SDG
10. Jämlikhet SDG
13. Klimatåtgärder SDG